Kiekeboe: kijk je mee? #25 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Deze week stond in het teken van eten. Niet om een of andere bijzondere reden maar we leken wel continu aan het eten te zijn als de camera naar boven kwam je hebt zo van die dagen he, haha.

Vandaag ook een extra foto, als klein goedmakertje dat er komende week niets online zal komen. Daarover verder meer.

Lena at rijst op z’n Turks, op z’n honds. Het was de eerste keer dat ze dit at en was zo enthousiast dat haar bestek al snel op de vloer belandde.

Pieter vond de pasta zo lekker dat hij Lena ook wilde laten proeven. Het eindigde in Pieter die zijn halve portie aan Lena voerde, die daar op haar beurt absoluut geen probleem mee had.

Ook bij oma werd er druk gesmikkeld van het lekkere eten dat ze gemaakt had. Geeft die twee kleintjes iets te eten en ze zijn gelukkig, zoals je wel kan zien.

Tja, wat kan ik zeggen… Het smaakte haar. Onze juffrouw haar “midnight snack”. Ze werd wakker en weigerde weer in slaap te vallen voor ze wat fruit gekregen had.

Selfie in de auto onderweg naar het werk. Lena speelt in de auto graag met een torentje duploblokken. Op elkaar, van elkaar, op elkaar, van elkaar, … . En maar kraaien van plezier.

Pieter daarentegen speelt liever met zijn Haba poppen. Of ja, die van hem en die van Lena. Knuffelen en met de haren friemelen. Superlief om te zien ook!

Zo, dat waren de foto’s voor deze week. Zoals ik al zei komt er nu een week niets online. Tot de volgende fotoblog dus. Wij gaan een week offline. De rest van ons leven draait gewoon door, alleen geen internet. Mijn bevindingen schrijf ik zeker en vast neer. Ik ben benieuwd wat het met ons als gezin zal doen!

Tot volgende week!

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier omer naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s