Kiekeboe: kijk je mee? #26 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Na een week zonder internet sta ik te popelen om weer te schrijven. Of ja, schrijven heb ik de hele week door wel gedaan, maar dingen typen voor mijn blog is toch weer even geleden. En dat heb ik toch echt wel gemist. Het is een week met leuke dingen geweest, maar daar lezen jullie – buiten dit blog – binnenkort veel meer over! Kijk nu snel mee naar de foto’s.

We kochten een nieuw spel een tijdje geleden. Dominion. Ook voor de internetvrije week speelden we al veel spelletjes, maar dit was de ideale gelegenheid om toch contact met anderen te onderhouden, alleen nu dus echt in gezelschap in plaats van via een scherm. Het spel is trouwens een echte aanrader als je van nadenken en strategieën houdt!

Pieter leert heel veel dingen op school. Dat was al even duidelijk. Blijkbaar hoort gekke bekken trekken daar ook bij. Hij wilde maar al te graag poseren en laten zien “hoe ik zo kan doen, kijk he mama”.

Lena en ik hadden een mama-dochtermomentje. We gingen gezellig naar de stad om wat te eten en erna zaten we een hele tijd op een bankje. Ze doet niets liever dan naar andere mensen (en dieren) kijken en overal commentaar op geven in haar eigen brabbeltaaltje. Moet ik er nog bij zeggen dat ze vele harten gestolen heeft?

Als omi oppast krijg ik altijd een hele reeks foto’s en filmpjes doorgestuurd. Deze is daar een van. Hij kwam wel nu pas binnen uiteraard, omdat hij via WhatsApp – dus internet – verstuurd werd. Erg leuk vind ik dat!

En alweer de laatste foto voor vandaag. Lena die in de zetel ligt met een flesje melk. Een enorm grote fles zou je zeggen. En dat klopt. Deze grote fles drinkt ze uiteraard niet in één keer leeg, maar die staat altijd binnen handbereik. Ze doet er een halve dag over ongeveer om hem leeg te krijgen. Bovenop al haar andere eetmomenten – die vaak ontelbaar zijn.

Zo, dit was een kleine impressie van mijn week. De uitgebreide versie zien jullie snel.

Wat was jou favoriete moment van de weer?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s