Kiekeboe: kijk je mee? #27 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Het lijkt ondertussen wel alsof de weken voorbij vliegen. Werken zorgt er absoluut voor dat ik soms de draad van de dagen kwijt raak, maar hier is toch weer een foto overzichtje van de afgelopen week.

Valt het op dat we van spelletjes houden hier thuis? Dit is zeker een overblijfsel van onze week zonder internet. We spelen echt veel meer spelletjes, ook nu we het internet weer volop kunnen gebruiken. En dat vind ik echt heel fijn. Moest iemand zich geroepen voelen om te komen meespelen, laat het zeker even weten! We zijn nog op zoek naar waardige tegenstanders of gewoon leuke mensen voor een fijne avond.

Dit is een foto van Pieter die klaar stond om naar school te gaan. Gelukkig nog helemaal genezen, want de dag erna werd hij helaas ziek. Koorts en een slap schotelvodje waren er nog van hem over. Ondertussen is hij gelukkig weer helemaal de oude. Inclusief deugnieterij en peuterkuren.

Deze foto kreeg ik doorgestuurd en ik moest er toch even mee lachen. Mijn schatjes in de auto. Alleen mag mijn ventje toch echt wel iets meer lachen op een foto, nietwaar?

Ons molleke is gek op eten. Het zit altijd overal. Op deze foto zit er rijst nog net niet in haar neus. Iets na deze foto was het wel helemaal zover, haha!

Ik kreeg mijn nieuwe bril binnen! Hier heb ik best lang op gewacht, maar door de zwangerschappen en het ontzwangeren moest ik het iedere keer uitstellen. Nu Lena ouder dan een jaar is én ik niet opnieuw zwanger ben kon ik mijn ogen eindelijk weer eens correct laten nameten. En dat bleek heel erg nodig. Ze zijn enorm achteruit gegaan en mijn nieuwe glazen zijn dan ook een verademing.

Deed jij nog iets bijzonder deze week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s