Kiekeboe: kijk je mee? XL #2 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik heb een weekje overgeslagen, maar dat maak ik deze keer goed voor jullie met een aantal foto’s van de afgelopen 2 weken. Kijk maar mee! (Ze staan wel een beetje door elkaar, maar dat doet niets toch?)

Mijn klein pompoentje met Halloween. Een echt kostuum wilde ik voor haar niet kopen, maar dit kon ik gewoon niet laten liggen. Ze vond het zelf ook heel erg leuk om zichzelf zo in de spiegel te zien. Een succes dus!

Samen spelen in Pretland met Pieter zijn feestje! Helaas geen groepsfoto met de andere vriendjes en de neefjes en nichtjes erbij, daar dacht ik te laat aan. Maar het was heel gezellig!

Onze bakfiets kwam aan! Met eeuwige dank aan mijn schoonmoeder voor dit prachtige cadeau. Hiermee zijn we toch een heel pak mobieler! Het is wel even wennen, dat gekke stuur, de 3 wielen, het elektrisch rijden, … . Maar echt enorm tof.

Kijk Pieter z’n verjaardagsoutfit! Ik ben er zo verliefd op. Hij ziet er ook zo groot uit he. Nog een paar dagen tot zijn derde verjaardag op het moment dat deze foto werd gemaakt.

Dubbeldragend Lena van de crèche halen begint een hele opgave te worden, maar is nog steeds heel erg leuk. Dit was wel de laatste keer dit seizoen denk ik, met het koude weer dat (eindelijk!) steeds meer opkomt.

Jelle en ik besloten om samen pompenen uit te snijden voor Halloween/Samhain. Een heel leuke bezigheid toen de kindjes sliepen, en het resultaat mag er toch wel zijn vind ik.

Lena speelt zo graag met Beau, hier zitten ze samen in de boekenkast, die hier meer dienst doet als bankje dan wat anders.

Pieter en Berthe zijn echt onafscheidelijk. Hij vraagt ook continu naar haar als ze er niet is en wil alles met haar delen. Ik zou het bijna liefde noemen, hihi.

Deden jullie wat met Halloween?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s