De “lucky bastard” tag: Hoeveel geluk heb jij? | Mama met Sokjes van Geitenwol

Heb je wel eens gehoord van “tags”? Vragenlijsten die worden ingevuld door bloggers, met vaak wel heel leuke onderwerpen. Zelf heb ik het nog niet vaak eerder gedaan maar werd wel heel blij toen deze op mijn pad kwam. Ik werd getagd door Danielle, van “Mama van Dex en Odin”. Kijk je mee hoeveel geluk ik heb?

Wat was je laatste geluksmoment?

Voor in dit begon te schrijven heb in een uitgebreide knuffelsessie met de kindjes achter de rug. Dat zijn momentjes waar ik echt intens van geniet en me ook echt gelukkig voel.

Maak je je weleens zorgen over geld en andere materiële zaken?

Ja hoor, absoluut. Geld is iets gek, je hebt het niet per sé nodig om gelukkig te zijn maat het kan enorm helpen. Maar de zorgen die we erom hebben zijn niet dermate groot dat het ons geluk in de weg staat gelukkig.

Zouden al je zorgen voorbij zijn als je NU 1 miljoen wint?

Allemaal zou ik niet zeggen, maar het kan wel veel oplossen. Een huis kopen, de auto afbetalen en genoeg aan de kant zetten om de kindjes te laten studeren en zeker een goede start mee te geven zodra ze aan hun volwassen leven beginnen.

Op welke momenten voel jij je gelukkig?

Wanneer ik leuke dingen met de kindjes doe en tijd met mijn gezinnetje spendeer. Maar ook als ik met mijn (planner)stickers kan spelen. Dat is op dit moment mijn grootste hobby en echte ontspanning na een drukke werkweek. Al ben ik op m’n werk ook echt wel gelukkig. Ik ben blij met de kans die ik daar gekregen heb, en dat maakt me ook gelukkig dus.

Heb je weleens een prijs gewonnen?

Nooit iets noemenswaardig, maar ik won al een paar kleine dingen ja.

Wat was de laatste prijs die je gewonnen hebt?

Een maand lang gratis verzending bij mijn favoriete Amerikaanse webshop (anders $9,50). Dat is ondertussen een klein jaar geleden.

Wat is de meest bijzondere prijs die je ooit hebt gewonnen?

Een wasbaar maandverband! Daar heb ik nog steeds heel veel plezier van. Helaas is de maakster ermee gestopt, maar gelukkig heb ik ondertussen een anders vast adres waar ik ze bestel (en aan winacties meedoe, op hoop van zege).

Welke winactie die je op je eigen blog mocht organiseren is je het meest bijgebleven?

Ik deed eigenlijk nog maar 1 winactie in het verleden, waar ik sokken heb verloot. Op dit moment loopt er op mijn facebookpagina wel een winactie via webshop Eerlijk Speelgoed, waarbij je shoptegoed kan winnen zodra we 1000 likes bereiken!

Doe je mee aan betaalde loterijen? Waarom wel of niet?

Eigenlijk niet. Of toch niet regelmatig. Heel af en toe spelen we met de Euromillions, maar meer dan de inleg hebben we nog nooit gewonnen. Al zou het wel mooi zijn.

Heb je een geluksritueel, gelukskleur of een voorwerp dat geluk brengt?

Ik heb een fleecedekentje dat me geluk brengt. Als ik ergens heen ga waar ik wel wat geluk kan gebruiken leg ik het over me heen in de auto, of ik slaap eronder de nacht ervoor.

En dan nu een vraag voor jullie:

Wat is je gelukkigste herinnering?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s