Hobea leren slofjes | Mama met Sokjes van Geitenwol

Al een hele tijd geleden zag ik online de leuke baby- en kinderslofjes van Hobea. Aangezien we altijd Bobux in huis hadden en ik daar erg tevreden van ben duurde het wel even voor ik deze ook echt wilde gaan testen, want waarom een succesformule veranderen, nietwaar? Nu heb in ze toch in huis en ben erg tevreden. Sterker nog, ik raad ze alleen maar aan! Ik nam ook contact op met Hobea.net voor meer informatie, hier kan je lezen wat zij me vertelden.

De slofjes hebben een lang proces. Het leer komt uit Italië, daarna worden de slofjes in Polen gemaakt, vervolgens staat de hoofdleverancier in Duitsland en is Hobea.net de groothandel voor Nederland en België. Alles is gemaakt van echt Alcantara leer, de pasvorm is echt top en de slofjes zijn lichtgewicht waardoor het voelt alsof de kids sokjes aan hebben.

De mooie printjes/figuurtjes op de slofjes en de mooie, felle kleuren spraken me meteen aan. Ze spatten gewoon van het scherm af. Ook Pieter vond ze meteen geweldig toen hij ze zag en kon gewoon niet kiezen. Uiteindelijk ging hij toch voor de varkentjes. Want dat op het ene slofje de achterkant staat zorgt voor giechelbuien. Voor Lena koos ik superschattige giraffen.

Ik bestelde in de nacht van vrijdag op zaterdag, en ontving mijn bestelling op woensdag. Geteld dat ze zelf nog een paar moesten bestellen voor ze mijn bestelling konden verzenden én het feit dat er een weekend tussen zat is dat dus super snel! De loopslofjes, zoals ik er heb, kosten €29,95 en bestaan in maten van 12 maanden tot 36 maanden. Kijk gerust zelf eens op de site van Hobea!

Als ik al een opmerking zou kunnen geven, zou het zijn dat de maten niet heel correct zijn. Pieter heeft maat 26, dus bestelde ik maat 30-36 maanden of “26-27”. Deze zijn echter zo veel te groot dat ik gemakkelijk een maat kleiner had kunnen nemen. Die van Lena zaten dan weer wel als gegoten. Maar als het dat maar is, daar kunnen we absoluut mee leven! Zo gaan ze lekker lang mee mee natuurlijk.

Kende jij dit merk al?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s