Kiekeboe: kijk je mee? #30 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Een zware werkweek achter de rug. Of eerder, nog maar halverwege, aangezien ik deze week ook maandag en dinsdag moet werken. Maar dat houdt me niet tegen om jullie van deze leuke foto’s uit onze afgelopen week te voorzien!

Boekjes (van de bib!) lezen op de wobbel. Ze kan zo geconcentreerd bezig zijn met boekjes! Op deze manier zie ik haar nog dezelfde weg op gaan als haar broer, met de liefde voor boekjes.

Blissje als een echte diva in de zetel onder haar dekentje. Ik heb het idee dat de diertjes wat weinig aandacht krijgen hier op mn blog, dus voorzie ik hier een extra aandachtsplekje voor hun!

Ons Lena is een echt poppenmeisje aan het worden. Ze knuffelt er de hele dag door mee. Zo lief!

Pieter is in de van grote katachtigen. Heel regelmatig doet hij een tijger, leeuw, … na. Dan gromt hij en maakt hij klauwende bewegingen met zijn handen. Geweldig!

Ze kunnen toch ook zo fijn samen spelen he! Helaas zijn niet alle momentjes even vredevol, maar als het dan wel zo is, is het echt genieten om hun samen te zien.

Wat deden jullie deze week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s