Webshop van de maand: Hout & Plezier | Mama met Sokjes van Geitenwol

Met een paar dagen vertraging is ook de Webshop van de maand voor december aangekomen! Lees en leer gezellig mee over de superleuke shop Hout & Plezier van Jeannette en Frank.

Over Jeannette en Frank:
Hout & Plezier is een echt familiebedrijf. Wij hebben drie jonge, lieve (uiteraard 😉 ), prachtige kinderen; een dochter en twee zoontjes. Zij zijn heel belangrijk bij het selecteren van het mooiste speelgoed voor onze webwinkel. In het voorjaar van 2018 hebben we een drastische keuze gemaakt; Frank heeft een goede baan in het bedrijfsleven opgegeven om veel bij onze opgroeiende kinderen te kunnen zijn.
Als gezin proberen sinds een aantal jaren ons leven te verduurzamen. Zo wekken we via zonnepanelen meer dan ons volledige elektriciteitsverbruik op, inclusief een kleine volledig elektrische auto. Een gasaansluiting hebben we niet. Daarnaast proberen we zo min mogelijk afval te produceren en hergebruik te stimuleren, zo ook via onze webwinkel. Dit proberen we ook aan onze kinderen mee te geven, het is tenslotte hun toekomst!

Over Hout & Plezier:
Als ouders verbaasden we ons over de grote hoeveelheid prullaria die de handjes van onze kinderen passeerden. Veelal dun plastic, snel kapot – gemaakt voor kortdurend plezier. Daarnaast bevatten deze plastics weekmakers, deze zijn bijzonder schadelijk voor de gezondheid. Als je goed om je heen kijkt vind je het in wachtkamers, in speelhoeken van winkels en restaurants en zelfs in kinderdagverblijven. Hierop zijn wij gaan zoeken naar duurzame alternatieven en willen die ook graag aanbieden aan andere ouders en grootouders. De ontzettend leuke reacties die wij krijgen van deze klanten is waar wij het voor doen. We horen vaak dat de kwaliteit van de producten doet denken aan vroeger, toen speelgoed nog tegen een stootje kon. De waardering voor onze service motiveert ons elke keer om dat stapje verder te gaan. Alle bestellingen die voor 16.00 uur worden geplaatst, zijn in de meeste gevallen de volgende dag in huis!
We helpen onze klanten graag bij het vinden van het perfecte cadeau. Voor verjaardagen hebben we een speciale verjaardagsservice – een code waarmee alle bestellingen van ouders, grootouders, familie en vrienden worden verzameld, mooi ingepakt en in een keer gratis verzonden naar de jarige. Hiermee verminder je het aantal zendingen (dus kosten, maar ook het milieu!). Rondom de feestdagen bieden we een zelfde service waarmee we Sinterklaas en de Kerstman helpen. We verzamelen alle pakjes, pakken ze gratis mooi in en verzenden het hele pakket!

Visitekaartje najaar 2018

Het assortiment:
In onze webwinkel vind je bijzonder mooi speelgoed, duurzaam en bewust van kwaliteitsmerken. Het is de bedoeling dat het speelgoed generaties lang mee gaat. Bij ons kan je onder meer terecht voor een ruim assortiment bouwvormen van Grimm’s, houten dieren van Ostheimer en HolztigerWobbels, maar bijvoorbeeld ook de onverwoestbare rubberen wegdelen van Waytoplay, de bijzondere knuffels van Jellycat en de speeltenten van Abel. Daarnaast hebben we onder andere nog GrapatJanod,Plan-ToysTikiriBajo, 3Sprouts en Droomdeurtjes.
We houden natuurlijk ook altijd onze ogen open voor mooie nieuwe merken. Zo voegden we recent Fagus toe, met onder meer grote houten kranen en vrachtwagens. Veel van onze leveranciers werken niet alleen duurzaam met het oog op het milieu, maar zetten ook mensen met een (arbeids-)beperking in. Een aantal hiervan is zelfs ondergebracht in een stichting, dus zonder winstoogmerk.

Een leuk weetje:
Wij proberen met ons steentje bij te dragen aan speel- en leerplezier met bijzonder mooi en duurzaam speelgoed. Met het oog op het milieu hergebruiken we zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal. Het kan dus goed zijn dat je een gebruikte verzenddoos van ons ontvangt, maar daar wordt de inhoud zeker niet minder van! Cadeautjes kunnen gratis worden ingepakt. Dit doen we niet standaard, maar op verzoek, zodat er niet onnodig materiaal wordt verbruikt.

Zelf ben ik al helemaal enthousiast. Wat ik vooral erg leuk vind, is dat ze je graag persoonlijk helpen. Bellen of mailen is dan ook geen enkel probleem. Ga vooral zelf ook eens kijken, dan kan je je eigen mening vormen! www.houtenplezier.nl

Fijn dat jullie wilden meewerken, Jeannette en Frank!

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s