Kiekeboe: kijk je mee? #34 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Een bijzondere week vloog voorbij. Sinterklaas is voorbij, de pakjes zijn opengemaakt en al druk mee gespeeld. Maar helaas heeft ziekte ons gezin geveld. Kijk je mee naar onze foto’s?

Sinterklaas kwam langs bij ons thuis. Of ja, wij zetten pakjes neer die we kochten in zijn naam. Of in zijn herinnering. Zoals je merkt weten we nog steeds niet hoe we er mee moeten omgaan. Maar dat komt nog wel? Ooit vinden we onze eigen weg hier wel in. En tot die tijd nemen we het zoals het komt en beantwoorden we vragen zo veel mogelijk met vragen.

En toen begon het. Een klein mupke met zware ademhaling, veel hoesten en koorts. Op een bepaald moment tikten we de 40°C zelfs aan, arm schaapje! Gelukkig gaat het ondertussen alweer een pak beter en slaapt ze weer wat rustiger. Hopelijk zijn de laatste restjes ziekte er ook snel uit.

En dan is er nog dit zieke pateeke. Dit was het eerste vermoeden dat we hadden van zijn waterpokjes. En inderdaad, aan het einde van de dag stonden buik, rug, billen en alles daarrond vol met vlekjes. Gelukkig is hij er niet echt ziek van en heeft hij enkel wat last van jeuk. Daarvoor zijn we verschillende tips aan het uitproberen om er vanaf te geraken!

Dorien kookte nog eens iets helemaal nieuw! En het bleek een succesrecept bij ons in huis. Zoete aardappel spaghetti, broccoli rijst, (Italiaanse) wokgroentjes en beefflakes met terriyakkisaus. Superlekker! En in een kwartiertje klaar, wat ook echt geen overbodige luxe is.

Ik ging nog eens naar mijn studentenclub. Dit keer om de nieuwe generatie de dopen en welkom te heten in de club. Een erg gezellige avond moet ik zeggen. Echt liefde voor hun!

Wat deden julllie met Sinterklaas?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s