Kiekeboe: kijk je mee? #35 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik heb de laatste tijd het idee dat de tijd voorbij vliegt! Ik loop mezelf nog net niet voorbij en probeer te volgen met alles wat er gebeurt. Daarbij moest ik deze week een heel aantal nieuwe dingen leren op het werk – die volgens mij wel gelukt zijn, joepie! – en mag ik nu toch écht niet vergeten om te genieten van de mooie en leuke dingen rondom me. Dat laatste schoot er de laatste tijd soms wat bij in maar ik ga me herpakken!

Lena heeft de vreemde gewoonte om op haar rug te gaan liggen zodra ze iets te eten of te drinken krijgt. Uiteraard niet als ze in de kinderstoel zit, maar daarbuiten. (Uiteraard letten we goed op voor verstikking.) En het liefst steekt ze dan ook een of 2 benen de lucht in. Zo gek! Maar wel een leuk zicht. Alleen niet zo heel handig met een open beker. Dat heeft ze al een paar keer ondervonden. Maar al doende leert men zullen we maar zeggen!

Het eerst kerstcadeautje is er! En stiekem hebben we het ook al uitgepakt. Wat erin zit laat ik nog even als een verassing, maar ik ben er zeker van dat jullie het snel ontdekken, zodra ik een nieuwe seizoenstafelblog schrijf! Het pakje komt trouwens vanbij De Horlepiep (en heb ik gewoon netjes zelf betaald hoor) en was zoals altijd een feestje om uit te pakken.

Soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden. Spaghetti, en het was lekkeeeeeer!

Van dit soort momentjes probeer ik echt te genieten. De eerste sneeuw, sowieso al mooi. Maar dan dat maagdelijk wit met slechts een spoor van kattenpootjes. Zo mooi! Dit is trouwens de parking bij ons op het werk. Aangezien ik als eerste aankwam was er nog niemand doorheen gereden natuurlijk.

Ongelofelijk hoe veel je van je kinderen kan houden. Telkens weer verbaas ik me daarover en telkens weer is mijn liefde voor hun groter geworden! Mijn twee (b)engeltjes. Vooral ook als ze samen spelen smelt ik gewoon helemaal. Al kunnen ze ook enorm dwars zijn, maar dat zijn kinderen he. (Hun outfits zijn van oudere seizoenen van Maxomorra. Ik hou van de combinatie velours met eronder een bijpassende felle print.)

Lag er bij jullie sneeuw dit weekend?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s