Schaatsen voor de Warmste Week | Mama met Sokjes van Geitenwol

Een primeur dat ik ’s ochtends voor het publiceren van mijn blog eigenlijk nog moet beginnen aan het schrijven ervan. Maar het heeft een goede reden! Wij gingen schaatsen! Om 6u! Natuurlijk deden we dat niet zomaar, maar als een actie voor de warmste week. Hoe, wat, waar, wanneer? Dat lees je hieronder.

Om 5u ging onze wekker al. Zooooo vroeg! Maar voor het goede doel willen we best wat extra moeite doen. Vanaf 6u konden we terecht op de schaatsbaan, en aangezien we daarna ons nog verder moesten klaarmaken voor een dingetje van het werk, school en de crèche, wilden we er toch genoeg tijd voor hebben. Dus probeerden we goed op tijd te zijn.

Het schaatsen zelf was een groot succes. Ik doe dat zelf enorm graag, maar maak er veel te weinig tijd voor. Ik genoot dan ook van onze ochtendwandeling op het ijs. Pieter vond het dan weer een beetje spannend in het begin. Maar eens hij aan de gladheid gewoon was vond hij het geweldig! En wilde hij zelfs niet meer stoppen, oeps!

Op de schaatsbaan zijn verschillende soorten hulp voor de allerkleinste (en iets minder kleine) schaatsertjes. Pieter probeerde zowel de banaan als de pinguïn uit. Beide vindt hij een echt succes. Ook Lena nam even plaats op de banaan. Met veel plezier en gekraai. Met effectief schaatsen wachten we toch nog jaartje tot ze iets stabieler op haar beentjes staat.

Voor vandaag zit ons schaatsavontuur er helaas op, maar we komen zeker nog terug. Waarschijnlijk wel op een later uur, haha. Maar het was enorm gezellig. Radio 2 zendt momenteel ook uit vanuit de pop-up bar naast de schaatsbaan, dus daar kan je na je schaatsbeurt even heerlijk opwarmen. Hoe leuk is dat! Daar hadden we vandaag helaas geen tijd voor.

Even praktisch: Schaatsen voor de Warmste Week, waar kan dat? Op de schaatsbaan in Genk Centrum. Van 6u00 tot 8u00 nog tot en met vrijdag 21 december 2018. Je betaalt €6 voor een volwassene, €4,5 voor een kind van 12 of jonger en kinderen onder 1m mogen gratis mee met een betalende volwassene. Wil je op een ander uur schaatsen? Dat kan natuurlijk ook, tot 6 januari 2019! Je mag gerust eigen schaatsen meebrengen maar je kan ze daar ook uitlenen. En let op, handschoenen zijn verplicht!

Doen jullie iets speciaal voor de Warmste Week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s