Kiekeboe: kijk je mee? #36 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Wat een gekke week was dit! Ik had een kerstevent op het werk en moest enkele schoolreizen ontvangen, waardoor ik pas op zondag een dagje thuis was. Hierdoor is mijn hele tijdsbesef in de war en voelt het nog steeds niet als weekend en heb ik nog geen vat op dat Kerstmis eraan komt!

Deze foto deelde ik al eerder in mijn blog over het schaatsen voor de Warmste Week, maar ik plaats hem met liefde opnieuw. Het was ongelofelijk leuk om die twee kleine bengeltjes van het ijs te zien genieten in de vroege ochtend. Pieter merkte op dat hij sporen maakte met zijn – dubbele – schaatsen. “Daar kunnen treinen over rijden he mama.”

Ik geniet elke dag opnieuw van mijn fantastischt Funko Pop advent kalender. Dat is het enige wat me een beetje besef van tijd geeft, haha. En ik herleef mijn jeugd opnieuw met elk poppetje dat ik open maak en Pieter helpt me maar wat graag. Want als alle vakjes open zijn, dan mag hij alle pakjes open doen! En dat is natuurlijk iets om naar uit te kijken!

Mijn gepersonaliseerde life planner van Erin Condren kwam aan. Een agenda waar ik al jaren verliefd naar zit te kijken, maar de prijs hield me altijd tegen. Nu had ik het geluk om een mooie korting te kunnen versieren en dat kon ik niet laten liggen! In het echt is hij trouwens nog veel mooier dan ik op internet al zag verschijnen. Ik ben verliefd!

Pieter mocht al een paar pakjes open maken. Omdat we elkaar niet vaak zien, bracht zijn peter al eerder pakjes, en gaf ook Pieter het zijne af. Een leuk moment, om verliefd op te zijn. (Ik ben nogal veel verliefd deze week merk ik.)

De pokke-pokken zijn het huis nog niet uit hier. Ondertussen is Lena geveld. Zij heeft het veel erger zitten dan Pieter! Echt ziek is ze er niet van, maar huilen en hangerig, jeuken tot ze zich kapot krabt, geen energie en echt een schotelvodje zijn woorden die de situatie het beste samenvatten. En dan komen er nog kiezen door bij haar. Ons arme meisje krijgt alles tegelijk op haar bordje.

Kunnen jullie kindjes goed wachten met de pakjes?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s