Gefeliciteerd, lieve schat | Mama met Sokjes van Geitenwol

Aan mijn lieve man, die vandaag 31 winters jong wordt, 31 keer de kalender van het leven omslaat, 31 kaarsjes mag uitblazen.

Lieve Snuffie,

Vandaag ben je alweer jarig. Een speciale dag die velen helaas over het hoofd zien door die andere bijzondere gebeurtenis. Maar ik niet. Samen met onze prachtige kindjes gaan we deze dag vieren en volstoppen met mooie herinneringen. Hopelijk geniet jij er net zo van als wij.

Snuffie, Snuf, Snuffeltje, zo ben ik je al heel snel gaan noemen toen we bij elkaar kwamen en zo noem ik je nog steeds. We zijn ondertussen dik anderhalf jaar getrouwd en hebben wel eens onze ups en downs, zoals elke relatie. Maar wij slaan ons overal wel door. Laat de commentaren maar komen, laat de mensen maar praten. Wij weten wat we aan elkaar hebben en dat is meer dan genoeg.

Lieve papa, je cadeautjes komen nog, allemaal speciaal voor jou verzameld en gemaakt. Hopelijk vind je ze stuk voor stuk leuk. We hebben er een stukje van ons hart in gestoken zodat je dat je onze liefde altijd kan voelen.

Papa, Snuffie, wat heel belangrijk is: we houden van jou. Stop nooit met zo een lieve papa en man te zijn. En laten we nu vooral genieten van deze mooie Jelle-dag, waarop toevallig ook Kerstmis wordt gevierd.

Heel veel liefs,

Dorien, Pieter en Lena

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

2 gedachtes over “Gefeliciteerd, lieve schat | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s