Gelukkig nieuwjaar | Mama met Sokjes van Geitenwol

Vuurwerk, voornemens en veel eten. Gezelligheid, samenzijn met familie en vrienden. Of gewoon thuis met het gezinnetje. Groots gaan feesten of enkele hapjes. Of gewoon slapend onderweg naar het nieuwe jaar. Iedereen viert het anders maar aan iedereen wens ik hetzelfde:

Een prachtig jaar met mooie dromen die stuk voor stuk kunnen uitkomen. Bijzondere ervaringen en liefdevolle momenten, stuk voor stuk om nooit te vergeten. 365 nieuwe bladzijden in 12 unieke hoofdstukken, geschreven in je levensboek. Alleen maar vrede en voorspoed. Kortom, alles wat je hart begeert.

Gelukkig nieuwjaar!

Heel veel liefs,

Dorien, Jelle, Pieter en Lena

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s