Kiekeboe: kijk je mee? #39 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik voelde me deze week een stuk beter dan in me de laatste tijd gevoeld heb. Ik kreeg een evaluatie op het werk waarin ik weer veel over mezelf heb geleerd – in de positieve zin – en voel me in het algemeen ook weer beter in mijn vel. Alleen mis ik zonlicht. Ik denk dat meer zon-uren een goede invloed zouden hebben op mijn gemoedstoestand! Maar genoeg over mij, op naar de foto’s.

Soep. Mijn leven voor soep. En ik prijs mezelf gelukkig dat mijn kinderen daar ook gek op zijn. Vaak heb ik zelfgemaakte verse soep thuis, heel af en toe warmen we er ook wel eens op uit blik of brik. Maar wanneer ik geen tijd of zin heb om zelf verse soep te maken halen we er wel eens uit. Bij ons in Genk zit “Soep affaires“, een soepbar. Ze hebben elke dag heerlijke verse soepen en ook enkele pasta’s, belegde boterhammen en afhaalgerechten. Het was even geleden dat ik er nog geweest xas, maar ik werd er zo gelukkig van dat ik het moest delen.

 

Ik vind het fantastisch om te zien hoe mijn kindjes spelen en ontdekken. Pieter neemt vaak het voortouw en Lena is haar avontuurlijke zelf die overal op en overheen klautert. Ze hebben wel heel veel geluk met mama die in een binnenspeeltuin werkt. Hier kunnen ze al hun energie kwijt! (Wat dan ook weer resulteert in wat beter slapen ’s nachts, dat is de laatste tijd een ramp.)

Als er dan toch geslapen wordt, is dat vaak toevallig. Pieter viel tijdens het spelen in de zetel opeens gewoon in slaap, zo moe was hij. Maar zijn auto’s, die beschermt hij ten allen tijde met zijn leven, zo lijkt het wel. Een geweldig zicht, al zeg ik het zelf.

Mijn kleine pantermie. Nog eentje die over het algemeen niet moe te krijgen is. In bed spelen we alleen, slapen is voor watjes. Of zo lijkt ze toch te denken. Dit guitige snoetje moest ik toch op de foto zetten. En dat slapen? Dat zal ooit wel weer komen zeker…

 

(Kantteking bij de outfit: Als mama vroeg moet beginnen werken en de kindjes nog maar net wakkrr zijn, dan gaan ze gewoon even in pyjama mee, toch? ^^ ) Pieter houdt van dansen. En van in het middelpunt van de belangstelling staan. Zodra hij door heeft dat hij in de gaten gehouden wordt (of dus gefilmd wordt) begint hij een heel showtje op te voeren. Wat een heerlijk menneke.

Hoe vergaan de nachten bij jullie, medemama’s met kleine kindjes?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s