Seizoenstafel: Carnaval | Mama met Sokjes van Geitenwol

We zijn er wat vroeg mee, maar de winkels hangen al vol en onze kleuter kan al niet meer zwijgen over waarin hij zich allemaal wil verkleden dit jaar. We kunnen er niet om heen, carnaval komt eraan – over een dikke maand. Maar onze seizoenstafel is alvast in de stemming.

(Indien mogelijk link ik zoals gewoonlijk de gebruikte items onderaan.)

De inwoners van het dorpje komen allemaal de straat op om te kijken naar de optocht! En omdat we lekker eco doen, strooien we geen echte confetti (heel slecht voor het milieu, zeker die met plastiek snippers in!) maar hebben we een mooie confetti-achtergrond.

Het is een enorm speelbare opstelling, Lena vind de trekdieren superinteressant. Ook de kralen erop kunnen haar interesse wel even vasthouden. Pieter speelt dan weer graag met de mannetjes en de huisjes. Hij geeft ze allemaal hun eigen woonplek. Lief om te zien! En de Wobbel is een hit voor beide. We hebben onze Wobbels een tijdje opgeborgen omdat iedereen in huis ze wel even zat was, maar nu hij er weer ligt is het opnieuw een enorme hit.

Wat hebben we dit keer allemaal gebruikt?

Deze tafel blijft zo minstens tot na de carnavalstoet hier in Genk staan (2 maart). Of tot de interesse hier in huis bij iets helemaal anders komt te liggen natuurlijk.

Doen jullie mee met carnaval?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Een gedachte over “Seizoenstafel: Carnaval | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s