Kiekeboe: kijk je mee? XL #3 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Weer en week voorbij gevlogen. Deze week heb ik mijn best gedaan om heel bewust te zijn van wat er in mijn gezinnetje gebeurde, om echt bewuster te in het leven te staan. Ik heb dan ook iets meer foto’s dan anders. Kijn je mee?

De momenten dat Lena op mijn schoot in slaap valt zonder haar “titi” zijn enorm zeldzaam. Maar wat voel ik me speciaal als het dan toch een keer gebeurd! Dat ze eindelijk haar rust bij mij kan vinden. Want eerlijk, het doet wat met je als je baby een papaskindje blijkt te zijn.

Deze foto plaatste ik ook al op mijn Instagram, mijn kleine schoolmeestertje. Sinds dit schoolbord in de living staat is hij er continu mee bezig. Op de achterkant is een magnetisch whiteboard, waar ook al veel speelplezier mee is geweest. Lena speelt trouwens graag met de kralen van het kleine telraampje vooraan.

Ook wij hebben gezien dat het gesneeuwd heeft deze week. Pieter genoot op school van de sneeuw. Op vrijdag gingen ze zelfs sleeën! Superleuk. Jelle wilde ook graag met de sneeuw spelen. Hij maakte dit sneeuwpoppetje op de motorkap van de auto. Hij overleefde van Peer tot Genk! Stevig poppetje dus.

We besloten met ons drietjes lekker te gaan ontbijten nadat we Pieter op school hadden afgezet. Dit soort dingen deden we wel eens toen Pieter nog klein was en ik nog niet werkte. Maar met Lena hadden we dat nog niet eerder gedaan. Sowieso wil ik meer dingen ook alleen met haar gaan doen, die ik alleen met Pieter deed. Zij heeft daar even veel recht op natuurlijk.

We hadden nieuwe drinkbussen nodig. Ik vond enkele exemplaren van “Paw Patrol” en “Cars”. Sinds hij naar school gaat is Pieter daar gek op. Niet erg natuurlijk, maar dan moeten we ook een beetje mee met dit soort dingen. Lena wilde ze allemaal tegelijk vasthouden. Kijk dat gezichtje! Zo schattig!

Ik geniet écht van dit soort knuffeltjes. Ze had haar armpjes enorm stevig rond mij nek geslagen. Ik ben blij dat Jelle er een foto van heeft kunnen nemen. Hier waren we trouwens op bezoek ik het rusthuis bij mijn oma. Hoe leuk is de kleur op haar muur!

Genieten als deze twee gezellig bij elkaar kruipen. Hun band is zo mooi, ik word er echt gelukkig van. Ze kunnen zo mooi samen spelen en delen. Uiteraard hebben ze ook hun mindere momenten, maar die zijn steeds zeldzamer!

Ze zijn zo grappig als ze zichzelf zien om een selfie te maken! Dan moeten ze allerlei gekke bekken trekken om te zien hoe dat eruit ziet op het schermpje. Ik heb dan ook altijd een hele gallerij aan gelijkaardige foto’s als ik een selfiepoging heb ondernomen. In de hoop dat er tenminste één goede foto bij zit.

Wat was jou bijzonderste moment tijdens de afgelopen week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s