Kiekeboe: kijk je mee? #40 Slapen | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik heb deze week zowaar een thema in de foto’s die ik deel. Blijkbaar waren we allemaal heel erg moe. (En had Jelle regelmatig het idee om dat vast te leggen, haha!) Geen wonder, als je bekijkt dat er nachten bij waren die maar enkele uren slaap inhielden. Gelukkig was er dus af en toe tijd voor een dutje.

Het is toch enorm vermoeiend op naar school te gaan! Pieter doet geen dutjes op school, al is die kans er wel hoor. Hij weigert gewoon. Maar dat wil zeggen dat hij meestal meteen zodra hij in de auto zit in slaap valt. Dat levert dit soort taferelen op als we dan nog even naar de winkel moeten.

Een moment waar ik echt enorm van geniet is wanneer Lena tegen mee aan kruipt om te slapen. Dat gebeurd weinig. Zeker zonder “titi” slaapt ze eigenlijk zelden bij mij. Dat heeft ze nooit gedaan. Hier was ik wakker geweest, maar blijkbaar weer in slaap gevallen. Het enige wat dat weggeeft is mijn bril, haha.

Dutjestijd in de zetel. Of toch voor Pieter. Op deze foto zie je hem die op mijn schoot kroop net toen Lena stopte met drinken. Mijn t-shirt ligt nog half omhoog gefrommeld, maar dat zie ik enkel aan de print die anders zit dan anders.s

Nog niet zo heel lang geleden zei ik hier ergens dat deze twee bijna nooit bij elkaar kruipen. Toen dit gebeurde moest ik er dan ook een foto van hebben! Wat ook bijzonder is, is hoe graag ze op bloot vel liggen met hun hoofd. En dan maakt het ze helemaal niks uit welk stuk vel. Als het maar vel is.

En dan nog een slapende Lena na het drinken. Opnieuw een genietmomentje, maar toch anders dan wanneer ze zomaar tegen me aangekropen komt. Al zou ik het voor geen geld willen missen!

Hoe sliepen jullie deze week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s