Kiekeboe: kijk je mee? #41 |Mama met Sokjes van Geitenwol

Daar zijn we weer! Na een zonnige week vol leuke dingen heb ik weer een aantal foto’s gemaakt die ik heek graag wil laten zien!

Zal ik maar meteen in huis vallen met het grootste nieuwtje? We hebben een nieuw gezinslid! Mag ik een warm applaus voor Jody? Of ja, ze is voorlopig op proef om te kijken hoe het lukt om samen te leven met onze andere harige kindjes, maar tot nu toe gaat dat helemaal prima. En Pieter is helemaal gehecht aan zijn nieuwe vriendinnetje. Jony, zoals hij het zegt.

Schoolfoto’s op school bij Pieter. En Lena mocht mee op de foto! Een heeeeele tijd geleden liet ik dit kleedje al maken door een kennis. Het past bijna! Maar wel al genoeg om stilzittend op een foto zo te draperen dat het er goed uit zag. Hoe ongelofelijk mooi is dat kleedje? En het kind erin haha. Het meisje naast haar is een schoolgenootje van Pieter. Maar ons Lena slaagt er altijd en overal in om vriendjes te maken binnen enkele minuten!

Zo, rust in huis. Of is dat stout van mij om het zo te zeggen? De nieuwe bench van Jody moest natuurlijk uitvoerig nagekeken worden langs alle kanten. Uiteraard deden ze dit toen Jody nog niet binnen was, en is er een duidelijke afspraak dat zodra er mandjes/dekentjes in de bench staan er geen kindjes mogen aan komen. En daar luisteren ze allebei heel goed naar!

Ja hoor! Zonneschijn! We konden heerlijk naar buiten om te spelen en te ravotten. Daar hebben we op elk mogelijk moment dankbaar gebruik van gemaakt. Want zeg nu zelf, buiten spelen is zo fijn! En zeker na een koude, natte periode. Dat we de jassen zelfs even binnen kunnen laten was voor Pieter al helemaal reden voor een feestje. Hij vervloekt die jas echt.

En als laatste mijn zieke mups die toch een beetje opknapte met wat framboosjes. Hoe zij er dag na dag in slaagt om zelfs zwaar aan de diarree of met hoge koorts zo een vrolijk ding te zijn is me echt een raadsel. Maar ze doet het. Gelukkig is het ziek zijn weer voorbij. En met het weer dat mooier en mooier wordt hoop ik ook echt van harte dat die vieze ziektebeestjes nu eens weg blijven!

Genoten jullie deze week ook van het zonnetje?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s