Mama leest | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik ben altijd een enorme boekenwurm geweest. Boek na boek verslond ik. Als kind verdronk ik in verhalen en moesten ze enorm veel moeite doen om me van de pagina’s weg te sleuren. Meerdere keren roepen voor ik aan tafel kwam bijvoorbeeld. Niet alleen omdat ik niet wilde, maar ook omdat ik het gewoon niet hoorde. Op mijn eerste blog reviewde ik boeken die ik las, omdat ik zo gek ben op lezen. (En schrijven uiteraard.)

De laatste jaren is lezen er enorm bij in geschoten. Door een gebrek aan tijd, maar ook door sociale media die enorm veel van mijn tijd opslorpt. Dat heb ik helaas lang toegelaten maar daar ga ik nu iets aan doen. Een van de dingen die ik meer wil doen is lezen. En dan ook weer vertellen wat ik las en wat mijn mening daarover is. Ik ga (voor mij) nieuwe boeken lezen en oude herlezen. Op zichzelf staande boeken, trilogieën, series, van alles wat. Voornamelijk lees ik Young Adult, maar er komt van alles voor in mijn boekenkast. En als ik ooit uitgelezen raak in mijn eigen collectie (kan dat ooit, met mijn boekenkoopdrang?) dan breng ik de bib een bezoekje. Leesvoer genoeg!

Alleen al schrijven over het lezen geeft me enorm veel kriebels. Ik heb er zo ontzettend veel zin in om jullie mee te nemen in mijn boekenkast en alle betoverende werelden die daarin te vinden zijn. Lezen jullie mee?

Wat is jou favoriete boek?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s