Kiekeboe: kijk je mee? #43 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Het is nog steeds nat, koud, druilerig, vies, onaangenaam, geen-lente weer. En daar hou ik echt niet van. Met kou alleen heb ik geen probleem, maar al die neerslag hoeft van mij niet (al geniet ik op een warme zomerdag dan weer wel enorm van wat verfrissende regen haha). Op de droge momenten kwamen we zo veel mogelijk buiten maar anders zaten we lekker knus binnen. Kijk je mee?

Lena is gek op eten, dat weten we nu wel al. Maar wisten jullie ook dat ze zowat alles wat los en vast zit probeert? Nu pakte ze de surimi zo uit mijn handen en knabbelde wel 3 staafjes op! Gekke peuter, welk kind van haar leeftijd eet dat nu.

Een van die droge momentjes dat we naat buiten gingen voor een wandeling. Ook een beetje noodzakelijk kwaad, aangezien Jelle met gebroken vinger niet met de auto mocht rijden. Dan maar overal te voet heen. (Dat heeft ook minder droge resultaten gehad moet ik zeggen, maar gelukkig moesten we nooit met de kindjes door de stromende regen.)

Uit het niets en na een periode zonder interesse in tekenen pakte Pieter opeens zijn tekenbord er weer bij. De ene na de andere tekening maakte hij voor ons. Ik ben blij dat hij toch weer interesse krijgt in creatievere dingen. Dan kunnen we de tv weer stilaan op de achtergrond krijgen.

Nog zo’n droog momentje. Hier testen we een nieuw draagsysteem uit dat we mochten lenen. De fidella fly tai. Ik ben verliefd! Heb jij of weet jij zo’n fly tai te koop? Dan mag je me altijd contacteren want wauw! Wat een zalig ding!

Knutselen! Zoals ik al zei ben ik enorm blij dat Pieter creatieve dingen weer leuker vind. Maar een raket bouwen is natuurlijk supercool. De raket ligt ondertussen is 3 verschillende stukjes uit elkaar van het intensieve spelen, maar dat is ok. Volgende keer maken we een nieuwe!

Hebben jullie nog een goede slechtweertip?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s