Seizoenstafel: Lente! | Mama met Sokjes van Geitenwol

Het druilerige weer buiten maakt dat ik echt zin heb om de lente in huis te halen. Onze seizoenstafel is daar een perfect medium voor. Mijn man verraste me met een leuke basis op de tafel, waar ik alleen nog een boekje en wat figuren aan heb toegevoegd om het af te maken. Kijk je mee naar onze tafel?

(Indien mogelijk link ik zoals gewoonlijk de gebruikte items onderaan bij mijn favoriete webshops.)

De schaapjes rusten lekker uit bij een kabbelend riviertje terwijl hun herder over ze waakt. Tussen het groen komen enkele diertjes piepen na de koude winter. Ze genieten van de eerste voorzichtige zonestralen op hun snoet. Alles komt weer in bloei. Ja hoor, de lente is weer in het land!

Bij lente denk ik aan vrolijke pasteltinten, bloemen en jonge dieren. Het bloemige brachten we naar voren met de grote lotusbloem van Grimm’s en de kleine roze loose parts bloemetjes van Grapat. De schaapjes en de herder zijn echt heel erg stereotiep voor lente vind ik zelf, dus die konden niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor de andere diertjes die verstopt zitten in het groen. Heb je de bijenkasten al zien staan? Ook deze zijn van Grapat. Wat een prachtig merk is het toch.

De ingrediënten van deze tafel:

Brachten jullie de lente al in huis?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s