Carry your love: babywearing event + WIN actie! | Mama met Sokjes van Geitenwol

De laatste tijd deel ik weer meer en meer dragende foto’s. Het is dan ook af en toe weer wat lekkerder weer natuurlijk. Waardoor we meer gaan wandelen. En ook thuis draag ik Lena regelmatiger, ze is redelijk hangerig met momenten en zo heb ik mijn handen vrij. Maar vooral is het enorm gezellig.

Wij zijn natuurlijk niet de enige dragende mensen op deze planeet. Sterker nog, er zijn er zo veel dat er zelfs heuse evenementen rond dragen zijn! Over een van die evenementen wil ik jullie graag wat vertellen.

Wat?

Carry your love is een event gecreëerd door dragende ouders helemaal en speciaal voor dragende ouders. En hun draagobjecten – ik bedoel kindjes. Wat er te doen is? Een hele reeks aan geweldige workshops, supercoole kraampjes waar je allerlei leuke dingen kan scoren en fantastische foodtrucks voor kleine en grote honger. En daarbuiten natuurlijk al die fantastische dragende mensen die er rondlopen. De ideale formule voor een heerlijke dag als je het mij vraagt!

Waar?

Op 19 mei van 12u00 tot 19u00.

Het gaat door bij Lewis Flowers & Fruits
Haarstraat 47
4176BK Tuil (dorp)

Win win win!

Ik mag voor dit supertoffe, niet te missen iets weggeven! Namelijk 2 tickets voor een workshop én 2 foodtruck bonnen. Hoe leuk is dat?

Wat moet je doen om te winnen? Simpel. Ga naar de pagina van Carry your love, like en deel deze actie en tag je favoriete dragende personen. Onze eigen pagina wat liefde geven mag natuurlijk ook altijd, maar let op dat deze winactie niet door ons uitgegeven wordt. Je vind de link naar de pagina hier en een linkje naar het evenement staat hier!

Meedoen kan tot 27/03 – 22u00.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Tickets voor inkom en workshops scoor je gewoon hier.

Gingen jullie al ooit naar zo’n evenement?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s