Kiekeboe: kijk je mee? #44 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Wat een mooie dagen zijn er geweest! Het echte lentegevoel hebben we ondertussen mogen proeven. Al eindigde het weer met minder weer en regenbuitjes. Hier toch in elk geval. Maar we hebben er een heel leuke week op zitten. Kijk je mee?

Het mooie lenteweer leek ons de ideale gelegenheid voor Lena’s eerste ijsje. We kozen voor frozen yoghurt. In mijn hoofd is dat toch net wat gezonder als “gewoon” ijs. Of zeg ik nu iets geks? Moochie in Hasselt heeft speciale kinderporties, waarbij we 3 verschillende toppings konden kiezen. Ze vond het heel lekker, maar toen het nieuwe er vanaf was, bleek mama en papa voeren toch een leuker plan, haha!

Een meisje-meisje is Lena echt niet. En dat hoeft ook helemaal niet natuurlijk Speelgoed van grote broer is echt veel interessanter. Vooral alles wat met auto’s of wielen te maken heeft. En stoere dingen, zoals deze brandweerhelm.

Pieter wilde heel graag mee op de foto met het eten dat mama en omi samen gemaakt hadden. Dat menneke staat toch graag in de belangstelling hoor. 💚 Het had in elk geval wel enorm gesmaakt. De eerste keer in lange tijd dat hij zelfs nog bij vroeg thuis!

Ook wij deden mee aan de #SteunKousen actie op 21 november! Sowieso zijn “odd socks” een veel voorkomend gegeven hier thuis, maar dit keer was het zeer bewust. Initiatieven als deze steunen we maar al te graag, ze kunnen niet vaak genoeg in de kijker gezet worden.

Ik ging ook nog eens alleen een avondje weg. Een cantus met de beste studentenclub die er is! Zelf drink ik geen bier, maar dat maakt het absoluut niet minder leuk. En lijn ice tea green lijkt er van kleur op e’n minst al op he! Maar amai, ik word echt oud heb ik het idee. Ik heb twee dagen nodig gehad om bij te slapen!

Ook Pieter kreeg natuurlijk een ijsje om de lente te vieren. Genieten dat hij daarvan doet! Ijsjes krijgt hij niet zo heel vaak, dus het is echt een verwenmomentje voor hem! Dat moet kunnen toch?

Zetten jullie de lente ook goed in?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s