Kiekeboe: kijk je mee? #45 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Daar zijn we weer met een wekelijks overzicht met fotootjes! Het was een gekke week. Een heel gekke week. En ze vloog zoals gewoonlijk weer om. Kijk je mee?

Ik weet dat we van enorm veel geluk mogen spreken dat onze kindjes zo goed als alles eten. Maar dat Lena de surimi staafjes uit onze hand zou trekken omdat ze ze zo lekker zou vinden had ik nooit gedacht. Het is me een spook.

Ze wordt toch zo groot! Echt, een pauzeknop op “de tijd” zou ik niet erg vinden. Als een echte glijdt ze naar beneden, maar niet zonder eerst een hele hoop show te verkopen en te zorgen dat ze van iedereen de aandachtig heeft getrokken uiteraard!

Samen spelen, samen delen. Het blijft hun leuze. En ook samen in de zetel flesjes melk drinken. Pieter met een beetje chocopoeder, Lena zonder (dat zijn die vlekjes onderin z’n fles dus).

Lena ging met Omi gezellig naar de kinderboerderij en speelde daar in de zandbak. Waar ze dat emmertje vandaan heeft blijft me wel een raadsel.

Mijn twee slaperige snoetjes. Na een hele week druk spelen en bezig zijn helemaal uitgeteld in de zetel bij vake ploffen. Ook dat hoort erbij natuurlijk. Pieter in een wegwerpluier door ziekte en niet op tijd gewassen krijgen helaas. 😦

Wat deden jullie deze week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s