Kiekeboe: kijk je mee? #46 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Goooooeiemorgen, -middag, -avond lieve mensen! Wat zijn het gekke dagen tegenwoordig. De zon haalt me helemaal uit mijn ritme, maar bezorgt me tegelijk weer een heel geborgen en vertrouwd gevoel. Kijk je mee naar onze foto’s van de week?

Die twee tutjes zijn echt haar ding aan het worden he. En ze heeft er enorm veel plezier in om ze uitdrukkelijk aan ons te komen showen. Ze gaat echt de toer van haar broer op, ze wordt echt een klein showmadammeke!

Wij genoten enorm van het voorjaarszonnetje, ondanks beginnend snotteren. Die kleine pretoogjes zijn toch gewoon genieten om naar te kijken! Dit was bij een van de ingangen van de oudste stad van België! Een enorm leuke uitstap.

Had je ooit gedacht dat een 3-jarige zo dicht bij wilde eenden kon komen? Ik ben toch een beetje trots op mijn kleuter dat hij zo rustig was – na voortdurend aanmanen door mama – om ongemerkt dichterbij te komen. Toen hij ze wilde gaan optillen, waren ze dan wel heel snel weg.

Als ik wat te vroeg op het werk ben, vind in het alleen maar leuk om even met de kindjes te spelen. En Jelle vindt dat minstens even leuk. Ze kunnen zich dan ook enorm uitleven op de toestellen. En als er niemand anders is hebben de kindjes alle tijd om het op hun niveau te ontdekken.

Op dagen dat ik alleen aan het werk ben, en dus niemand me kan zien, wrock (geen schrijffout) ik de hele boel bij elkaar in mijn Harry Potter outfit, haha. (Geen zorgen, werkgever, ook deze foto is gemaakt voor ik inklokte.)

Wat zijn jullie lenteplannen?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s