Ik ben jarig! | Mama met Sokjes van Geitenwol

Helaas konden we m’n verjaardag niet de dag zelf vieren omdat ik moet werken. Maar de dag ervoor deden we allemaal leuke dingen! Het was een (pre-)verjaardag waar ik alleen maar van kon dromen. Met dank aan mijn geweldige gezin natuurlijk.

Ik val met de deur in huis en laat de meest perfecte cadeautjes ooit zien. Twee bordjes om aan de muur te hangen. Ik droom er al een tijdje van om een hele muur vol met dit soort bordjes te hebben, ik vind het er bij anderen altijd zo leuk uit zien. Dit is een mooie start voor mij eigen muur!

Ik werd onthaald met veel knuffels en kusjes van de kindjes, die me blijkbaar enorm gemist hadden tijdens de nacht. (De nacht waarin ze met momenten om beurten op mijn gezicht lagen te slapen, maar bon.)

Onze activiteit van de dag speelde zich af in het zwembad. Ik probeer Jelle al zo lang warm te maken om samen te gaan zwemmen, maar altijd opnieuw had hij een excuus. Nu ben ik gewoon naar de winkel gegaan, heb hem een zwembroek gekocht en gaan met die banaan.

Na het zwemmen moet heb je altijd honger, toch? We aten VIERKANTE donuts om dat hongertje te stillen. Jammie!

En de dag afsluiten deden we met een etentje en een een rondje Ingress in Genk. Jelle z’n lieve grootouders wilden enkele uurtjes op de kinderen letten, zodat wij naar de Japanner konden. Sushi is nog steeds mijn “all time favorite”, dus voor mijn feestmaal mocht dat niet ontbreken.

(Mijn verjaardagsoutfit kwam voor een groot deel van de kringloop. Heerlijk toch?)

Tot slot nog een rondje door Genk voor het spelletje dat we spelen. Gepaard met een ijsje als dessert.

Het was een topdag, waarop ik me helemaal jarig voelde.

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s