Kiekeboe: kijk je mee? #47 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Paasvakantie! Die leuke tijd van het jaar waarop de kinderen twee weken thuis zijn en de ouders opvang moeten zoeken omdat ze zelf werken. Of dat is toch hier het geval. Maar er is gelukkig ook voldoende tijd om samen leuke dingen te doen. Kijk je mee?

We sukkelden nog even met een koortsige Lena, die schotelvodmodus erg goed geoefend heeft deze week. Maar gelukkig is dat nu weer in orde. Ze was wel erg zielig. En had enorm veel nood aan mamaknuffels.

Jullie lazen eerder al dat we met Pieter naar de film gingen deze week. Ook deze foto namen we daar. Echt leuk, al die props en soort van interactieve dingen in de gangen, ze konden hem echt nog een tijdje bekoren.

Lena mooi! Ze is helemaal gek van accessoires de laatste tijd. Dit was de eerste keer dat ze haar diadeempje ook echt langer dan 10 seconden op haar hoofd had. En fier dat ze erop was! (Deze is van het merk NatureZOO.)

Veel knuffels en selfies worden gegeven en gemaakt als we samen in de zetel zitten. En natuurlijk mag de politieauto niet ontbreken op die foto’s. Pieter sleept zijn autootjes letterlijk overal mee naar toe. Ik vind ze zelfs onder het dekbed…

Ons zot patatteke is helemaal gek op vochtige doekjes. Ik moest ze op haar hoofd leggen en zo een hoedje knutselen. Toen dat hoedje af viel, was het enorm drama! Dat moest terug op! Natuurlijk vielen de doekjes allemaal door elkaar en was het hoedje niet meer te redden. Maar onze zotte doos heeft zich kostelijk geamuseerd!

Krijgen jullie de vakantie om?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s