Kiekeboe: kijk je mee? #48 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Kijken jullie mee naar de tweede week van onze paasvakantie?

Kleine grote Pieter was enorm moe. En als hij moe is heeft hij vreemde wensen. Zoals nu, hij wilde met mijn voet knuffelen.

Lena is helemaal geobsedeerd door muntjes. Ze kan echt ontzettend lang met 1 of enkele muntjes spelen. Op de grond, weer oppakken, in een potje, uit een potje, schuiven, rollen, rijtjes en torentjes maken, in een spaarpot stoppen, grommelen omdat het niet zo eenvoudig weer uit de spaarpot komt, … . Ze krijgt haar tijd wel om zo.

Wat een genot om op dit moment in het jaar al buiten te kunnen spelen in korte broek (of ja, onderbroek. Meneer Boonen is broekweigeraar.). Heerlijk! De zandbak is nog steeds een enorme hit, Pieter doet niets liever dan zandijsjes en zandkoekjes en – taartjes serveren.

Ik bestelde bijpassende kleedjes voor Lena en mezelf. Ik ben daar echt zo zwak voor. maar het staat zo leuk! En Lena vind het ook erg bijzonder om hetzelfde aan te hebben. Ze staat dan naar zichzelf en mij te wijzen en heel erg enthousiast “die!” te roepen.

Geef het kind een hele binnenspeeltuin waar ze na sluitingstijd nog kan rondrennen en ontdekken, en dan kiest ze voor een kartonnen doos om in te spelen. Typisch. Maar happy kind, happy mama!

Hoe sloten jullie de vakantie af?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s