Uitje: Plopsaland De Panne | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ja hoor, ik had weer eens een van mijn impulsieve ideeën. We waren toch al aan zee, en moesten niet meer heel lang rijden om naar Plopsaland te gaan. Dus werden dat onze plannen de een mooie, droge dag waarop de scholen eigenlijk weer begonnen. Kijk je mee?

Abonnement

Ja je leest het goed. Nog voor onze eerste pretparkervaring als gezin koos ik er al voor om een abonnement te nemen. Sowieso bereken ik op voorhand wel al even een prijs als we ergens heen gaan. Maar nu €100 gaan betalen (2 groten, 1 kleintje, 1 gratis en de parking) om dan over een tijdje te moeten doen als we nog eens willen gaan vond ik een beetje te veel van het goede. En aangezien we langs Plopsa Indoor rijden om naar mijn werk te gaan kan je wel begrijpen dat dit ook niet echt ver is. En dus wel kan lonken om regelmatig even binnen te springen. Wat nu dus gewoon kan. Al is het maar een uurtje bijvoorbeeld.

Durfal

Ik schrok eigenlijk enorm toen ik zag hoeveel dingen Pieter al mocht doen. Ok, bij de meeste moest er iemand naast hem zitten, maar toch! Hij is nog maar 3,5 en nog geen meter groot. Heel veel attracties konden gewoon vanaf 86 centimeter. (Je betaald ook vanaf die lengte.) Niet alleen in Mayaland, dat helemaal ontworpen is voor kleintjes, maar ook buiten was enorm veel te doen. Branden blussen bij Samson en Gert, bootje varen met Piet Piraat en op de Mega Mindy jetski’s scheuren bijvoorbeeld. Maar ook de K3 rollercoaster, de draak in het kasteel van koning Samson en zelfs zo’n enorme boot die het water in stort – je weet wel, waar je helemaal nat in wordt – mocht hij allemaal in. En onze kleine waaghals vond het allemaal geweldig natuurlijk.

Minimeisje

Ook Lena mocht al verschillende dingen doen! Zo kon ze mee in de bootjes van het bos van Plop, op de tracktor van Big en Betsy (heet dat nog steeds zo?), ze kon op de draaimolen en had enorm veel plezier op de kleine speeltuintjes her en der. met haar alleen zou ik absoluut nog niet kiezen om naar een pretpark te gaan, maar het was wel leuk om te zien dat ook de allerkleinsten al konden genieten van al het leuks.

Kort samengevat hadden we echt een heerlijke dag. En ben ik er zeker van dat we dit nog gaan overdoen. Binnenkort bezoeken we Plopsa Indoor Hasselt eens, ik ben benieuwd wat ze daarvan gaan vinden.

Gingen jullie al naar een Plopsa park? (En welk?)

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s