Kiekeboe: kijk je mee? #49 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Wij kozen er bewust voor om op Paaszondag nog te vertrekken naar zee. En om Pieter een dagje later weer naar school te laten gaan zodat we toch even samen er op uit konden. Aan zee staat een staancaravan van mijn schoonfamilie, waarin we altijd welkom zijn. De overgrootouders van onze kleintjes waren op dat moment ook daar, waardoor we enkele heel gezellige dagen hadden.

Op vakantie mogen we al eens een keertje zondigen. Zeker als bompa voor het ontbijt al wafels begint uit te delen. Kijk eens hoe lief ze daar naast elkaar op het zeteltje zitten. Zo’n momenten zijn echt om van te smelten.

Lena en de bompa, een geweldig duo. Heerlijk om te zien hoe ze van elkaar genieten. En kijk dat schattige luierkontje! Ik ben zo blij dat het weer warmer wordt! #FreeTheClothDiaper!

Een wandeling door Oostende bracht ons bij dit speeltuintje in het Leopoldpark. Pieter vond vrijwel direct een vriendinnetje dat hem hielp om te kruipen op dingen waar hij eigenlijk te klein voor is. Mijn moederhart heeft het geweten. Zo een waaghals dat dat is!

Lena begint echt een poppemieke te worden. Tasjes, juweeltjes, (kinder)nagellakjes, … . Och ze doet maar, als haar dat gelukkig maakt. Dan ben ik ook een blije mama.

Slaapkopje. Helemaal uitgeteld van een drukke dag spelen op school. De laatste tijd gaat hij precies minder graag. Elke ochtend is het drama zodra hij het woordje school nog maar hoort. De juf kon me vrijdag aan de schoolpoort gelukkig wel gerust stellen dat het op school wel helemaal goed gaat.

Helaas nemen we tijdelijk weer afscheid van het mooie weer. Hebben jullie nog leuke plannen?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s