Kiekeboe: kijk je mee? #50 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Kiekeboe, hier zijn we weer! Met leuke foto’s van de afgelopen tijd, nieuwe fratsen van mijn pateekes en gewoon schattigheid om naar te kijken.

Lena is in de ban van Nijntje. We hebben al een tijdje boekjes van Nijntje in huis die we samen lezen, maar sinds kort is alles wat nog maar een beetje op een konijn lijkt “Nisja”. Opeens waren we haar in de winkel kwijt. En zagen we deze reuze-Nijntje alleen op pad. Onze juffrouw had de knuffel uit het rek gepakt en we zagen haar nog niet meer lopen ermee!

Nog meer Lena. Op het communiefeest van achternichtje Eline at onze kleine dame een quiche van zalm en prei, zo goed als helemaal op! Zo af en toe ben ik trots op mijn ouderschap. Zoals dit soort momenten, waarop ik zie dat mijn kinderen zo goed als alles eten – of toch ten minste proeven.

Er zijn zo van die luie dagen. En dan doen we ook helemaal niets. Op zo een dag gebeurd het al eens dat we spontaan in slaap vallen waar we zitten. Zelf sliep ik nog net niet op deze foto, maar bij Pieter was het kaarsje al uitgegaan. Gewoon boem-patat waar hij hing. Oeps! Kan gebeuren. Maar dit geeft wel weer hoe het er echt aan toe kan gaan bij ons.

Is dit niet om bij te smelten? “Mama, ik denk dat Lena het heel leuk zou vinden als we nu gaan knuffelen.” Niet meteen wat je verwacht om te horen op een straathoek, maar wel ongelofelijk schattig om te zien. Het zijn alletwee wel enorme knuffelkonten, dus aan dit soort momentjes is bij ons gelukkig geen gebrek.

En dan was het natuurlijk moederdag, nog niet zo lang geleden. Ik toon jullie dan ook graag met enige vertraging watvoor mooie dingen ik kreeg. Pieter leerde op school ook een versje om op te zeggen, dat staat op de achterkant van de tekening die hij maakte. En in de kaart die ik van Lene kreeg staat ook een lief tekstje. Daarbovenop kreeg ik van mijn lieve man ook nog een bosje bloemen – dat de foto net niet gehaald heeft, oeps – dat nog steeds mooi staat te bloeien op onze kast.

Wat is jou favoriete moment van de afgelopen tijd?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s