Kiekeboe: kijk je mee? #51 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Na een weekje van veel te warm weer heb ik toch weer enkele foto’s verzameld om jullie te laten zien. Gelukkig is het schooljaar ondertussen ook voorbij, gedaan met in de hitte in de klas te zitten (al speelden ze ook veel buiten natuurlijk). Is het jullie gelukt om koel te blijven?

Dit prutsemieke vind het geweldig om met mijn koptelefoon te gaan lopen. Er staat dan geen muziek op hoor, gewoon het op haar hoofd zetten ervan vind ze helemaal geweldig. Ik vind haar er enorm stoer en zomers uitzien op deze foto. Mijn kleine prinses!

Pieter was klaar met titi drinken zei hij toen hij 3,5 was ongeveer. Maar heel af en toe wil hij toch nog een slokje. Eentje maar. En het toeval wilde dat we dat nu op camera kregen. Ik word hier best wel blij van. Let niet op Lena’s faceplant trouwens. Lena is … Lena.

Tja met wie scheelt niks. Ik dacht, laat ik ook nog maar eens een foto van mezelf delen. Bleek dat dit de enige toonbare foto van mij op mn hele camerarol was de afgelopen week. Zo zie je maar waar mijn prioriteiten liggen natuurlijk.

We gingen weer eens naar Plopsa Indoor Hasselt, daarover lees je hier meer. Omi ging ook mee, zo leuk!

En dit moet ik natuurlijk ook delen. Het spel waar ik – als echte fan – zo lang op heb gewacht. Na Ingress en Pokémon Go kwam Niantic uit met Harry Potter: Wizards Unite. Een location-based game waarbij je op zoek gaat naar wezentjes en spullen uit de magische wereld. Ik heb er stiekem al iets te veel tijd in gestoken, haha!

Wat deden jullie met de hitte van de afgelopen week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s