Uitje: Plopsa Indoor Hasselt | Mama met Sokjes van Geitenwol

Met het warme weer dat we op het moment beleven vind ik het voor de kinderen enorm prettig om net niet continu buiten te zitten. Het is veel té warm, waardoor het gewoon niet fijn spelen is. Te vermoeiend, te plakkerig en te veel zon gewoon. Maar tegelijk weet ik ook dat heel veel mensen net wel kiezen om buiten te zitten op dit moment. Waardoor veel binnenactiviteiten net erg rustig zijn.

Ons Plopsa abonnement geeft ons de luxe om even te gaan kijken hoe de temperatuur in Plopsa Indoor Hasselt is, of het dragelijk is en om eventueel maar heel eventjes te blijven als het toch te druk, te warm of te iets-anders-onprettig blijkt te zijn. En toegegeven, op enkele attracties is het heerlijk even uit te waaien en een briesje te voelen. Ja, mama’s en papa’s kunnen het ook gewoon naar hun zin hebben in Plopsa!

Wat nu volgt zijn eigenlijk vooral foto’s van ons laatste uitstapje naar Plopsa Indoor Hasselt, maar ik vond ze te leuk om niet meer te delen. En wat wij verder nog gaan doen vandaag? Waarschijnlijk nog eens een kijkje nemen daar natuurlijk!

20190623_1615099161666600150764804.jpg

Plopsa Indoor Hasselt is de moeite voor kindjes die 96cm of groter zijn. Voor kleinere kindjes zijn er ook enkele leuke dingen om te doen, maar dan is het helaas gewoon erg duur (voor de begeleiders, want hele kleintjes betalen nog niet) voor wat het is.

Wat is jullie favoriete warme-dag uitstap?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

3 gedachtes over “Uitje: Plopsa Indoor Hasselt | Mama met Sokjes van Geitenwol

  1. Veerle zegt:

    Superleuk idee 😉
    nog een leuke uitstap is een binnenspeeltuin, wel eerst eens checken of ze niet gesloten zijn als het super warm is, maar sommige zijn open en dan is het heel rustig en aangenaam 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s