Camping Living | Mama met Sokjes van Geitenwol

Wat een gepuf en gezweet. Deze temperaturen zijn toch echt niet meer van deze wereld. In ons kleine landje zijn we in elk geval niet gewoon dat we de 40°C zo overstijgen, zeker qua gevoelstemperatuur. Onze luchtvochtigheid is daar helemaal niet op aangepast. Vandaar dat men er hier veel minder goed tegen kan dan in Spanje of Turkije bijvoorbeeld.

Wat wij merkten is dat de warmte, eens ons huis binnengedrongen, helemaal niet meer naar buiten wilde. En aangezien warme lucht stijgt was het boven ook nog eens een aanzienlijk stuk warmer dan beneden. Om 23u was het hierbinnen – ondanks alle ramen die open stonden en de trek die we probeerden creëren – nog steeds 36°C! In tegenstelling tot de 27°C die we in de living hadden. De keuze werd dus al gauw gemaakt om een matras naar beneden te slepen en lekker hier te slapen. De achterdeur ook nog open, de ventilator op en proberen niet te smelten maar.

Een gezellig drukke, maar vooral relatief rustige en frisse nacht later kan ik alleen maar zeggen dat we allemaal blij zijn met de gemaakte beslissing. En de kindjes vonden het ook nog eens reuzegezellig. Win-win. Onze matras blijft lekker nog een nachtje beneden, aangezien er onweer voorspeld wordt waarmee we hopen de bovenverdieping afgekoeld te krijgen. En met deze warmte zie ik het anders ook niet zitten om de matras weer naar boven te slepen hoor.

Deze foto van Lena kon ik jullie ook niet onthouden. Onze jongedame besloot vannacht zelfs dat nog meer verkoeling welkom was. Ze kroop onder de tafel om plat op de vloer te slapen. Daar hebben we haar toch maar weggehaald, haha.

Zijn er hier nog meer livingslapers?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s