Kiekeboe: kijk je mee? #52 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Wat doen we ons uiterste best om te genieten van de vakantieperiode. Met leuke activiteiten en uitstapjes. Met een kleuter die niet altijd blijf mee met zichzelf brengt dat ook wel uitdagingen met zich mee. Al merken we dat zo nu en dan wat tijd met hem alleen doorbrengen daar al veel aan helpt.

Plopsa Indoor Hasselt blijft een van onze favoriete daguitstappen. Dit keer gingen we alleen met hem, Lena ging een dagje spelen bij se crèche. Pieter was zo flink dat hij zich mocht laten schminken. Hij koos ervoor om een stoere tijger te zijn. Met glitters.

Dit kleine meisje heeft zo een grote plek in mijn hart. Naast mijn andere geliefden natuurlijk. En naast eten. Eb laat dat laatste nu ook eens een grote plek in haat hart hebben. Van deze gebarbequede mais kreeg ze maar geen genoeg!

Ik kan zo genieten van onze gezinsknuffelmomentjes. En ik merk dat de kindjes er ook van genieten. Dit doen we vaak voor het middagslaapje. Want ja, beide hebben daar echt nog nood aan. Kleine schatjes zijn het.

Als we op minivakantie gaan hoort daar ook al eens een cafeetje met een verwennerijtje bij. Hoe enorm ze ervan genieten om hun eigen drankje uit te kiezen en op een gewone stoel te zitten zoals de grote mensen… Pieter kiest – zoals mama – voor ice tea green. Lena kiest, ookal mag ze alles (behalve cola/cafeïne) uitkiezen toch standaard voor water. Slimme, gezonde meid.

Ken je die kleine geluksmomentjes? Zoals die waarbij je je kleintje slapend kan neerleggen en er ook nog in slaagt om de kamer te verlaten? Wel dit was er zo eentje. En deze momenten zijn zo schaars, dat ik niet anders kon dan er een foto van nemen!

Geraken jullie de vakantie wat door?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s