Getest: Mini Liefde massage van Snoes Baby | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik mocht een babymassage uitproberen, uitgebracht door Snoes Baby! Lees onze ervaring in deze post.

De massage die ik mocht testen was de “mini liefde”, bedoeld voor baby’s van 0 tot 4 weken. Op het moment van testen was Emmelie 4 weken oud.

Als je de massage bestelt ontvang je een PDF bestand met daarin een heleboel uitleg. Het document begint met een algemene inleiding over de voordelen van massage en wat uitleg rond gezondheid en veiligheid. Ook is er een stukje over oliegebruik (ik gebruikte olie van Neobulle). Ik vond het heel fijn om dit te lezen, zo zie je dat Snoes Baby echt belang hecht aan het welzijn van de mini klantjes. Het voordeel van zo een PDF ook dat je elke keer opnieuw kan lezen hoe je de massage uitvoert.

Na de inleiding start de gedetailleerde uitleg over de handelingen die je uitvoert, steeds begeleidt door een duidelijke foto én vaak ook een tekening. Zo weet je heel goed wat je moet doen en is zelfs de minste verwarring niet mogelijk.

Enthousiasme!

Emmelie genoot zichtbaar van haar massage. Ik volgde alle stappen (je ziet hieronder enkele sfeerbeelden, niet alle stappen staan afgebeeld) een voor een en bleef soms iets langer bij hetzelfde als voorgeschreven als ik aanvoelde dat ze het echt fijn vond.

Na de massage ging ze voor het eerst in het grote bad! Wat een plezier.
Mijn eindconclusie over de Mini Liefde massage van Snoes Baby? Absoluut de moeite waard om te proberen! Zelf aan de slag? Je koopt de massage via deze link op Etsy voor maar €3,50.

Spetter plets plons
En of ze genoten heeft.

Geef jij je kindje wel eens een massage?

Klaar voor bedje!

Liefs,
Dorien

Massage: Snoes Baby
Olie: Neobulle
Hydrofielen: Konges Slojd
Luier: Elskbar
Pyjama: Zeeman oude collectie
Armbanden mama: Dyona

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochters Emmelie en Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s