Emmelie speelt! + Review Stella | Mama met Sokjes van Geitenwol

Het is zo leuk om te zien hoe Emmelie steeds meer ontwikkelt. Ze begint echt veel dingen te kunnen en is steeds minder een “platte baby”. Mijn baby wordt groot! En daar ben ik nog niet echt klaar voor… Ik weet dat je kinderen – uiteraard – niet mag vergelijken, maar automatisch doe je dat toch een beetje.

Op Facebook zit ik in een groepje met allemaal kindjes van dezelfde geboortemaand (of toch waarvan de mama’s in die maand waren uitgerekend). Daar zag ik steeds meer baby’s die al mooi op hun buik zichzelf konden opduwen. Terwijl Emmelie gewoon “faceplantgewijs” bleef liggen met haar gezicht naar beneden. Je wil niet weten hoe blij ik was toen ze voor het eerst dan toch opkeek!

Niet dat ik reden heb om me zorgen te maken, verre van. Emmelie houdt zich enorm goed recht als ze op mijn schoot zit, in de draagdoek is geknoopt, … dus ze heeft voldoende training voor die nekspiertjes. Maar het is toch een geruststelling als ze doet wat er in “het boekje” staat wat ze moeten kunnen. (En dat van een moeder die helemaal niks doet volgens “het boekje”.)

Terug naar Emmelie die speelt. Nu ze zich wat meer kan opduwen op haar buik en ook een klein beetje begint naar haar zij te draaien als ze op haar rug ligt, kan ze ook naar speelgoed pakken. Hiervoor had ze ook wel eens wat vast, maar dat was dan als we het echt aan haar gaven. Nu is het echt haar keuze en neemt ze gericht iets vast. Als ze nu iets kiest uit een paar stukjes speelgoed die bij haar liggen, is dat echt omdat ze dat het leukste of aantrekkelijkst speelgoedje vind uit de selectie. Zo leuk om te zien!

Nu kregen wij het kleine gelukje om Stella, het hertje uit de wintercollectie van Lilliputiens te mogen uittesten! Superleuk, want we hebben voor haar eigenlijk een klein beetje een hertjesthema. Een enorm mooie knuffel die ook nog eens heel aantrekkelijk is voor kleintjes. Emmelie kon er haar oogjes, handjes én mondje niet van af houden! Want zoals we allemaal weten ontdekken baby’s de wereld met hun mond.

Intussen zie ik Emmelie’s gezichtje echt opklaren als ik met Stella aan kom zetten. De knuffel gaan mee in de autostoel en in de wandelwagen, want ze verveelt zich niet snel hiermee. En hoe schattig is het om een baby te zien lachen als ze met een speelgoedje speelt? Nee, ik moet het anders zeggen. Hoe schattig is het om een baby te zien lachen? Ik mag misschien een beetje bevooroordeeld zijn – daar kan de moeite van die zwangerschap en bevalling misschien lichtjes mee te maken hebben – maar mijn baby vind ik persoonlijk nog een van de schattigste.

Over Stella: De multi activiteiten knuffel bestaat uit verschillende onderdelen waardoor Emmelie haar aan alle kanten heeft bestudeerd (en bezabberd). De knisperende oortjes en bijtringen rond het armpje vond ze het interessantste. Met het rammelende handje spelen Pieter en Lena graag als ze Emmelie haar aandacht willen trekken. Als ze wat in slaap begint te vallen friemelt Emmelie ook graag met de gekleurde labeltjes en touwtjes, dat lijkt haar wat rust te geven.

Alle verschillende stoffen en texturen werden zorgvuldig bestudeerd en geproefd. En als ze op haar buikje ligt vind Emmelie het spiegeltje op het buikje van Stella erg interessant. Zoals elk babyspiegeltje is het geen exacte spiegeling, maar wel heel leuk en interessant. Maar elke keer opnieuw grijpt ze naar de oortjes

Dit is slechts een van de items uit de prachtige wintercollectie van Liliputiens. En naast Stella vind je ook het schattige draakje Joe. Van rammelaar tot multi activiteiten knuffel en van trekdier
tot soft backpack en fauteuil, met deze mooie stukken verveelt geen enkele baby en peuter zich deze winter! Je shopt de items bij je favoriete verdeelpunt en betaalt tussen €15 en €69,50 voor deze collectie.

Tijd voor een conclusie. Naast heel mooi is het dus heel erg divers speelgoed. En dat de kleuren niet zo schreeuwerig zijn is natuurlijk een enorm grote plus voor mij. We zijn al jaren fan van Lilliputiens en dat is nu alleen nog maar meer zo.

Veiligheid, maatschappelijk verantwoord
ondernemen en een zo klein mogelijke
ecologische voetafdruk achterlaten, is extreem belangrijk voor Lilliputiens. En dat vindt deze geitenwollensokkenmama alleen maar leuk en vooral heel belangrijk! Ook iets wat ik niet mag vergeten: De materialen worden met zorg uitgekozen, steeds opnieuw geëvalueerd en aan de strengste tests onderworpen (EN71, AZO, CADMIUM, Ftalaten, speeksel, ASTM). Gekleurde en bedrukte stoffen dragen allemaal een AZO FREE certificaat, dat garandeert dat alle gebruikte kleurstoffen gifvrij zijn. Zo kunnen we Emmelie laten spelen en sabbelen en kan ze weer een extra stukje van de wereld zorgeloos verkennen.

Wat is het favoriete speelgoed van jouw kindje? En ken jij het merk Lilliputiens al?

Liefs,

Dorien

Het item dat besproken wordt is gekregen als review exemplaar. Ik ben echter niet betaald voor het schrijven van dit blog en Emmelie is op geen enkele manier omgekocht om enthousiast te reageren!

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochters Emmelie en Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan. Ook volg je ons op Instagram onder @mama.met.sokjes.van.geitenwol ! Zie ik je daar?

Een gedachte over “Emmelie speelt! + Review Stella | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s