5 jaar! | Mama met Sokjes van Geitenwol

Ik val met de deur in huis. Vandaag blog ik 5 jaar op mijn eigen domeinnaam! Dat is een reden voor een feestje, toch? En ook tijd om eventjes herinneringen op te halen.

Wat is de tijd gevlogen, en wat ben ik in al die jaren gegroeid. Ik blogde eerst op een ander adres en onder een andere naam. Dat deed ik al voor ik mama werd en focuste zich meer op boeken en het luchten van mijn hart. Op Miss Aislynn liet ik mijn gezicht niet zien en gebruikte ik ook de naam Aislynn om mijn blogs af te sluiten.

Ik deed enorm leuke dingen voor die blog, zo ging ik boeken reviewen voor uitgeverij Clavis. Ik las sowieso al erg veel en schreef hierover, maar dat was een ongelooflijk leuke kans! Helaas werd het allemaal drukker in mijn leven en moest ik het reviewen stop zetten. Niet getreurd, alle reviews komen naar dit blog, want na al die jaren ben ik eindelijk begonnen met de grote verhuis!

Toen Pieter geboren werd heb ik nog een tijdje daar geschreven, maar begon het naar mijn gevoel tijd te worden voor iets nieuw. Met de tijd bedacht ik deze naam en een nieuwe blog, gericht op ouderschap met een vleugje geitenwollensok werd geboren. De blogs over Pieter die op Miss Aislynn verschenen zijn reeds hier te vinden, die verhuisde ik een tijd geleden al.

Het stukje hart luchten heb ik nog wel een beetje gedaan, maar echt een inkijk in mijn ziel heb ik niet meer gegeven. Wie weet komt dat nog wel terug. Met mijn bevallingsverhalen kom ik al een klein beetje in de buurt natuurlijk. Maar wie weet heb ik binnenkort weer nood aan een dagboek om te ventileren.

En nu wat meer in het nu denken. Intussen, 5 jaar verder ga ik een beetje terug richting boeken, maar blijft het ouderschap natuurlijk een hoofdrol spelen. De boeken lees ik voornamelijk wanneer ik er tijd voor heb, of wanneer zich een mooie kans voordoet. Verder gaan we ook steeds meer kijken naar producten voor baby’s en kinderen én heb ik een reeks over bevallingsverhalen opgestart. Deze wil ik graag verder blijven zetten zolang er interesse in is.

Dan rest me nog jullie te bedanken, mijn lezers. Bedankt om regelmatig mijn verhalen aan te klikken en een reactie achter te laten. Elke keer opnieuw krijg ik er een lach van op mijn gezicht. Dit is echt mijn stukje van het internet en ik ben nog steeds elke dag blij dat ik hier mag zijn.

Volg jij ons verhaal al lang?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochters Emmelie en Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan. Ook volg je ons op Instagram onder @mama.met.sokjes.van.geitenwol ! Zie ik je daar?

2 gedachtes over “5 jaar! | Mama met Sokjes van Geitenwol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s