Kiekeboe: kijk je mee? #18 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Alweer een week voorbij gevlogen, dit keer eentje met een interessante “eerste keer” voor mij. Een Ikea-treintje vond in een snelle rit door de lucht zijn weg naar mijn slaap en crashte hier nogal hard tegenaan. Het gevolg: een hele hoop hoofdpijn, duizelen, misselijk zijn en sufheid, door de dokter samengevat als een lichte hersenschudding waar ik maar een paar dagen last van zou mogen hebben. Nu zijn er een aantal dagen voorbij en ondertussen heb ik nog steeds wel wat hoofdpijn terwijl ik dit typ, maar rechtop lopen lukt gelukkig weer zonder problemen. Hier heb in geen foto’s van – zou er niet zo boeiend uit zien, en eerlijk gezegd stonden mijn gedachten er niet bepaald naar – maar van de volgende dingen wel!

We gingen een paar uurtjes spelen bij Pretland Hasselt. Voor Lena de allereerste keer in een binnenspeeltuin, Pieter heeft het wel al vaker gedaan. Het was een erg warme dag, maar dat was alleen maar een voordeel. Omdat het zo warm was, was het enorm rustig en konden ze naar hartelust ontdekken zonder – vooral in Lena’s geval – overhoop te worden gelopen.

De Wereld Borstvoeding Week is gestart! Om deze reden deel ik elke dag een borstvoedingsfoto op Instagram (@mama.met.sokjes.van.geitenwol) maar ik kon het niet laten om er hier ook een te plaatsen. Las je mijn artikel over deze week al?

Papa bracht nieuwe axolotls mee naar huis. Een feest, vooral voor Pieter. Hij vind diertjes absoluut geweldig. En geen zorgen over de zak waar ze in zitten, een halve minuut na deze foto zwommen ze in de vijver in de tuin rond bij hun soortgenootjes.

Wij zijn niet de enigen die het warm hebben de laatste tijd. Ook de hondjes hebben er heel veel last van en zoeken verkoeling op de – iets frissere – vloer. Arme flepkes. Chinese naakthond Blissje willen we nog laten scheren, zodat ze het wat frisser krijgt, maar een chihuahua als Buddy scheer je niet zomaar kaal toch…

Een spelletjesnamiddag met omi. Erg gezellig, alleen redelijk lastig met 2 kindjes die oververmoeid waren en alle spelonderdelen wilden vastpakken. Na het te slapen leggen van Lena en het aanpassen van de manier van spelen op het niveau van Pieter konden we toch genieten van dit spel “Wazabi”. Heel leuk!

Hoe lukt het jullie om niet te smelten?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s