Kiekeboe: kijk je mee? #22 | Mama met Sokjes van Geitenwol

Weer een week voorbij. Eentje die wel leuk begon maar niet zo leuk eindigde. Helaas eindigde de zondag in mineur. Meer daarover verderop in deze blog. Eerst maar eens kijken naar wat wel leuk was deze week.

Multitasking zoals alleen een echte vrouw dat kan. Lena eten geven, haar begeleiden in haar turnoefeningen aan de borst, Pieter een verhaaltje voorlezen en tegelijk manlief instructies geven. Een doorsnee maandagmorgen lijkt het wel

20180818_202844

Lena vind het ontzettend leuk om op de stenen kip te gaan zitten die op het balkonnetje van mijn oma in het rusthuis staat. Ze kruipt er dan naartoe en krijgt het voor elkaar om er zelf op te gaan zitten. Er weer af komen is een ander verhaal.

Even een fijn knuffelmomentje voor ik naar het werk moest vertrekken het is zo genieten he! Deze knuffelmomentjes mis ik regelmatig als ik aan het werken ben. Gelukkig heb ik veel foto’s om te bekijken in mijn pauzes dan.

Deze kleine meneer kan het toch altijd zo goed uitleggen. Op alles heeft hij een antwoord. Wel zalig, zo een mondig kind. Alleen niet altijd even handig, als hij weer eens zijn eerlijke mening zegt over iets of iemand die hij ziet. (“Die meneer heeft echt een dikke buik he.”, bijvoorbeeld.)

Onze schildpad is aangekomen bij de schoolbus. Jullie weten wat dat wil zeggen! (En anders lees je het hier.) Morgen is het tijd om weer naar school te gaan. Spannend! Zullen er nieuwe vriendjes zijn? Hoe is de juf? Wordt het een leuk jaar? Alles staat in elk geval al klaar.

En dan had ik nog minder leuk nieuws. Ons uiltje Logan heeft een parasiet opgelopen en heeft dit niet overleefd. Er zijn al veel tranen over gelaten en er zullen er ongetwijfeld nog meer volgen. Misschien lezen jullie hier binnenkort meer over, misschien ook niet. Het is maar net waar ik behoefte aan ga hebben.

Hoe was jouw week?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s