Kiekeboe: kijk je mee? #23 | Mama met Sokjes van Geitenwol

De eerste week van het schooljaar is voorbij gevlogen. Mede omdat ik een lange en drukke werkweek had en Pieter dus weer naar school was heb ik minder foto’s dan normaal gemaakt dus heb ik er enkele in bruikleen deze week.

Nog een foto van Pieter op de eerste schooldag in zijn nieuwe klasje. Lazen jullie het artikel dat ik over die eerste dag schreef al? Je kan het hier vinden.

De buurvrouw en haar schoonzus brachten kleedjes mee uit Marokko voor ons. Het kleedje voor Lena is een beetje op de groei en Pieter wilde het graag passen. Zie hier het resultaat!

Lena kruipt graag op het potje. Want wie wil er nu niet zo een comfortabele stoel! Deze foto stuurde mijn mama me door toe ze aan het babysitten was.

Op zondag kwam Jelle met de kindjes naar Pretland om te spelen. Mijn lieve vriendin Maarl kwam ook met haar kindjes. Zij maakte deze leuke foto van alle kindjes in de kleine blokkenhoek.

Na het spelen hoefden onze kleintjes de autostoel nog maar aan te raken of ze vielen al in slaap. Maar het was een leuke dag!

Hoe was jullie eerste schoolweek?

Liefs,

Dorien

Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s