5x kraamcadeautjes | Mama met Sokjes van Geitenwol

Het is al even geleden dat ik nog een “5x …” artikel schreef. Dit is een deel in de 5x cadeautjes serie. Dit keer kraam cadeautjes. Want wat geef je aan iemand die zwanger is of net bevallen is? Niet iedereen heeft natuurlijk een geboortelijst liggen, in Nederland is dit zelfs erg onbekend begreep ik? Dit zijn 5 cadeautjes die ik graag kreeg en geef.

20180716_134915.jpg

1. Een wasbare zwemluier
Zelfs als de ouders niet kiezen voor wasbare luiers kan je met een wasbare zwemluier niet snel verkeerd zitten. Aangezien deze elke keer opnieuw kan gebruikt worden bespaart het op de aankoop van wegwerpluiers en het ziet er gewoon ook supervrolijk uit! Een zwembroekje erbij is niet eens nodig. Klik hier om mijn ervaringen met wasbare zwemluiers te lezen.

20180119_174801.jpg

Foto uit het archief. Hoe schattig was Lena!

2. Chewlry
Juwelen voor mama waar baby op kan bijten. Zelf heb ik verschillende kettingen, hangers om aan de draagdoek te klikken en armbanden. Overal had ik wel iets bij, want met doorkomende tandjes is er niets zo fijn dan bijten. Een andere leuke bijtring is ook leuk natuurlijk. Hier in huis vonden ze van die dingen uit de koelkast maar niks, wij kozen daarom voor een gewone van siliconen (zonder BPA, PVC of andere troep)

3. Een houten rammelaar
Ze bestaan in alle vormen en maten, geschikt voor alle soorten ouders. De leukste die we zelf in huis hebben is een leuke van Raduga Grez in de vorm van een eenhoorn. Hij rammelt heel subtiel, waardoor je baby toch fijn kan schudden zonder dat je zelf gek wordt van het geluid. Maar er zijn voldoende andere merken die leuke houten rammelaars hebben.

20190630_1730494721069941237370242.jpg

4. Hydrofielen/tetradoeken
Je vind je in alle soorten, maten en prijsklassen. En ze zijn universeel inzetbaar. Als handdoekje in het begin, als lakentje, als knuffeldoekje, als luier, … . De mogelijkheden zijn ontelbaar.

5. Een cadeaubon
Klinkt maar suf he, als je het zo leest. Maar als je écht niet weet wat te geven is dit wel een oplossing. Zo kunnen de (aanstaande) ouders zelf iets uitkiezen wat helemaal hun smaak is, en kom je toch niet met lege handen aan.

Heb jij nog een leuke tip?

Liefs,

Dorien
Wist je dat je via mijn facebookpagina elke keer kan volgen of er een nieuwe blogpost online staat? En kleine updates van lieve dochter Lena en zoonlief Pieter kan je daar ook zien! Neem snel een kijkje, klik hier om er naartoe te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s